JORNADA BADALONA, EDUCACIÓ I ENTORN

Aquesta jornada vol afavorir el coneixement i el debat a l’entorn de les experiències de treball en xarxa que incideixen en l’àmbit educatiu i social realitzades fins ara a la ciutat de Badalona des de diversos plans, programes i projectes territorials. També vol contribuir a la construcció de noves línies estratègiques per a la millora de l’educació, en el marc i el procés de Badalona com a ciutat educadora.
Adreçada al professorat i als centres de tots els nivells educatius, a les AMPA i a les entitats i associacions socioeducatives de la ciutat, i també als monitors i monitores de les activitats que es fan i als tècnics i tècniques de l’Ajuntament, de la Generalitat i de les empreses de serveis que treballen en els àmbits d’educació, salut, serveis socials, cultura, esports, infància, joventut, participació i convivència.
Podeu consultar el programa a la següent adreça web:
http://agora.xtec.cat/se-badalona/intranet/index.php?module=pagines&func=display&pageid=114

Quant a lamaletadeleducador

Al llarg de la meua experiència com a psicòloga, educadora i professora m'he trobat amb la necessitat constant d'emprar tant recursos didàctics com tècniques en el dia a dia amb el treball amb nens/es, jove si adults. Aquí he volgut compartir aquesta col·lecció de recursos per tal de facilitar la feina a la resta de professionals, mares i pares que en algun moment han necessitat d'aquest tipus de suport.
Aquesta entrada s'ha publicat en recursos i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s